Ana içeriğe atla

Bir Kadının Kokusu Kendine Has Olmalı

Bir Kadının Kokusu Kendine Has Olmalı 

 Bir Kadının Kokusu Kendine Has Olmalı  :Bir kadın için kendi tenine uygun koku seçmekçok önemlidir. Çünkü her koku her tende farklı kokar. Burada asıl sorulması gereken soru bir kadının kendi kokusu nasıl olmalı? . Yani kadının kendine has kokusu olmalıdır. Yani güzel kokmak için illa da bir şişe dolusu parfümü sütünüze boca etmenize gerek yok.Birve kadının kokusu her şeyden önce kendine has olmalı kesinlikle ona kendisiniz iyi hissettirmelidir. Bir kadın için güzel kokmaken az güzel görünmek kadar önemlidir. Bu yüzden biz kadınlar koku alırken hep bir arayış içine gireriz. Seçeceğiniz koku size işte bu dedirtmeli. Bir Kadının kendine has  kokusu nasıl olmalıdır  konusunda sizlere birkaç ufak tüyo vermeden geçemeyeceğim.

Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seceğiz? Kendi teninize uygun kokuyu bulabilmek aslında o kadar da kolay değil Her parfüm, ya da deodorant  kokusu yazımızın da başında söylediğimiz gibi, tende değişiklik gösterebiliyor..Eğer kullandığınız parfüm sizi   mutlu ediyorsa doğru seçim yapmışsınızdır.
,Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz-2 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz3 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz-6 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz7

Genital bölgede temizlik için Hijyen:  Bir kadının genital bölgesine küçük yaşlardan itibaren dikkat etmesi gerekir. Kadınların kendi sağlıkları için bu konuya dikkat etmelidir.
Genital bölgede temizlik için Hijyen Genital bölgede temizlik için Hijyen1 Genital bölgede temizlik için Hijyen2
3   Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen:   Deniz ya da Havuz sonrası vajinal mantar iltihap gibi hastalıklara karşı  Vajina  sürekli temizlenmeli ve temiz olmayan havuz , deniz gibi yerlere girmemeye özen göstermelisiniz.
Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen1 Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen3
4.      Ter ve Kötü Vücut kokusuna Karşı Hijyen:Düzenli olarak Duş almanın yanı sıra  Ter ve kötü vücut kokusuna karşı günlük bakımınızı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca duş almaya vakit bulamadığınız durumlarda ise; ıslak mendil, roll-on, duş jeli sabun, gibi temizlik maddeleri ile gerekli Hijyen sağlamalıdır.
Ter ve Kötü Vücut kokusuna Karşı Hijyen-7 Bir Kadın Nasıl KokmalıBir Kadın Nasıl Kokmalı-1

  1.  Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni: Ağız ve diş sağlığınıza dikkat etmeli ayrıca, olası ve ağız kokularına karşı dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalısınız.
  2.  Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni2 Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni-3 Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni4
  1. Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen: Bir kadın için El ve ayak bakımı çok önemlidir. Bakımlı el ve ayaklara sahip olmak için haftalık ya da aylık pedikür, manikür yaptırabilirsiniz. El ve ayak topuklarınız için cilt tipinize uygun kremler ve besleyici losyon kullanmalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üslup diyorum azizim üslup insanın nasıllığı ile alakaldır. Dilek Soyak

 

KADINI DELİ EDEN ŞEYLER

YAZAR DİLEK SOYAK : KADINI DELİ EDEN ŞEYLER : Kadını Deli Eden Şey ler  Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey Burada Evliyseniz. Akşam eve geldiğiniz de eşiniz size bende bu gün b...